Ana Sayfa Genel 28 Ekim 2026 14 Görüntüleme

YENİ DÖNEM İLK MECLİS TOPLANTISINDA DEĞERLENDİRİLDİ

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasının yeni dönemdeki ilk meclis toplantısı, Meclis Başkanı Sertan Yalçın başkanlığında, tüm meslek komiteleri ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, hayata geçirilmesi planlanan projeler ile kentin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak ortak hedefler ele alındı.

Üretim, ticaret, yatırım ve istihdamın geliştirilmesine yönelik proje önerilerinin değerlendirildiği toplantıda, sektörlerin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda yürütülecek çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Bu süreçte meslek komitelerinin bilgi, deneyim ve önerilerinden etkin biçimde yararlanılmasının önemine dikkat çekildi.

Yeni dönem projeleri kapsamında kamu kurumları, yerel yönetimler, meslek kuruluşları ve özel sektör arasında geliştirilebilecek iş birlikleri de gündeme geldi. Kentin gelişim öncelikleriyle uyumlu çalışmaların ortak akıl, iş birliği ve koordinasyon içinde yürütülmesi gerektiği vurgulandı.

Dönemin açılış toplantısı niteliğindeki buluşma, meclis üyeleri ile meslek komitelerinin proje önerilerini ve çalışma hedeflerini ortak bir gündemde buluşturdu.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil