Ana Sayfa Genel 15 Temmuz 2026 57 Görüntüleme

Karadeniz Ereğli, 13 yıl sonra yeniden SOLOTÜRK heyecanını yaşadı

https://we.tl/t-muZkeuvqa6a197eh

Karadeniz Ereğli sahili, bugün unutulmaz anlara sahne oldu. Türk Hava Kuvvetleri’nin gururu SOLOTÜRK, 13 yıl aradan sonra gerçekleştirdiği nefes kesen gösteriyle binlerce vatandaşı gökyüzünde buluşturdu.

 

Zonguldak ve çevre illerin yanı sıra Türkiye’nin birçok farklı noktasından gelen on binlerce kişi, Karadeniz Ereğli sahilini doldurarak bu tarihi gösteriye tanıklık etti. Dakikalarca süren akrobasi hareketleri izleyenlerden büyük alkış alırken, ay yıldızlı gösteri birçok kişiye duygu dolu anlar yaşattı.

 

Gösteriyi; Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, eşi ve Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, aileleriyle birlikte, Karadeniz Ereğli Kaymakamı Fatih Yılmaz ile çok sayıda protokol üyesi ve vatandaş takip etti.

 

Program sonunda Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Vekili Çetin Yiğit, SOLOTÜRK ekibi adına Hv.Plt.Yb. Murat Bakıcı, Hv.Plt.Bnb. M. Erhan Aydemir, Hv.P.Ütğm. Ş. Alper Şen ve Hv.Hrk.Asb.Üçvş. Muhammed Bölükbaşı’na çiçek takdim ederek teşekkür etti.

 

Gökyüzünde sergilenen üstün pilotaj, disiplin ve cesaretin simgesi olan SOLOTÜRK, Karadeniz Ereğli’ye unutulmaz bir akşam yaşattı. Sahili dolduran on binlerce vatandaş, gösteriyi büyük bir hayranlıkla izlerken, finalde yükselen alkışlar ve Türk bayrakları eşliğinde duygu dolu anlar yaşandı.

 

🇹🇷 Karadeniz Ereğli, bir kez daha ay yıldızın gökyüzündeki gururuna tanıklık etti.

https://we.tl/t-muZkeuvqa6a197eh

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil