Ana Sayfa Genel 14 Nisan 2026 110 Görüntüleme

CHP Üye Çalışmalarına Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı olarak başlattığımız #KatlanmakZorundaDeğilsin üyelik kampanyası kapsamında her Pazartesi ve Cuma günü İş Bankası önünde kurduğumuz stantta hemşehrilerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Kampanyamıza gösterilen ilgiden,

Ereğli’de yurttaşlarımızın değişim isteğini  çok net görüyoruz.

Kurduğumuz üyelik standımıza vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. ‘Katlanmak zorunda değiliz’ diyen, daha adil, daha demokratik ve daha umutlu bir Türkiye isteyen herkesi Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında birlikte mücadele etmeye davet ediyoruz.

Pazartesi ve Cuma günleri 13.00–16.00 saatleri arasında İş Bankası önünde kurulan standa tüm Ereğlilileri bekliyor, değişimin parçası olmaya davet ediyoruz.

 

Zerrin Yılmaz Erdoğan

CHP Kdz Ereğli İlçe Başkanı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil