Maden Tetkik Arama Kurumu (MTA) Balıkesir Kuzeybatı Anadolu Bölge Müdürü Özgür Özgüç, 10 Haziran 2025 tarihinde Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Sekreteri Yener Arslanbuğa, Genel Mali Sekreteri Yalçın Yiğit, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir’e bayramlaşma ziyaretinde bulundu.
Ziyarette GMİS Üzülmez Şube Başkanı Sefer Karakabak ile şube yöneticileri, GMİS Merkez Servisleri Şube Başkanı Aysel Yaman Kocabaş ile şube yöneticileri de hazır bulundu.
Ziyarette işyerleri sorunları, güncel sorunlar ve kurum çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
GMİS Genel Sekreteri Yener Arslanbuğa, MTA Kuzeybatı Anadolu Bölge Müdürü Özgür Özgüç’e ziyaretin anısı olarak madenci heykeli takdim etti.
![]()
DOLAR
Alış: 47.41
Satış: 47.60
EURO
Alış: 54.64
Satış: 54.86
GBP
Alış: 63.70
Satış: 64.18
BÖLGE MÜDÜRÜ ÖZGÜÇ’TEN GMİS’E ZİYARET
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
İş İnsanı Sezai Kalyoncu’nun Acı Günü
-
Gazeteci KESKİN Ailesi Memleketi Düzce’de Yeni Parti Binasını Ziyaret Etti
-
Kdz Ereğli CHP İlçe Başkanlığından Siyasi Açıklama
-
BEUN’un Güneş Enerjisi Santrali Projesinde Yer Teslimi Gerçekleştirildi
-
BEUN, Tercih Döneminde Zonguldak’ın Dört Bir Yanında Aday Öğrencilerle Buluşuyor
-
Milletvekili Bozkurt: ‘TTK kesinlikle özelleşmeyecek’
-
ELİF KARADAYI, EREĞLİLİLERİ COŞTURDU
-
40 MİLYONLUK DEV YATIRIMDA İLK ETAP TAMAMLANDI
-
KDZ. EREĞLİ’DE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI KESİNTİSİZ SÜRÜYOR
-
Neriman Posbıyık’tan Siyasi Açıklama
-
Batı Karadeniz İnternet Gazetecileri ve Yazarları Cemiyeti 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı.
-
İŞ İNSANI İRFAN YAZICIOĞLU’NDAN GAZETECİLERE ANLAMLI ZİYARET