Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu bir mesaj yayınlayarak Kurban Bayramını kutladı.
Mesaj şöyle;
“Bayramlar, insanların kardeşçe kucaklaştıkları, insanların birbirlerine olan sevgi ve saygılarının perçinlendiği günlerdir.
Kurban Bayramının barışa ve kardeşliğe vesile olmasını diliyoruz.
Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda (TTK), Maden Tetkik Arama Kurumu’nda (MTA) ve maden işyerlerinde çalışan üyelerimiz başta olmak üzere tüm madencilerin, tüm emekçilerin, halkımızın ve İslam Aleminin Mübarek Kurban Bayramını kutluyoruz. Eşleri, çocukları ve aileleriyle, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar diliyoruz.
Bayramın, kardeşlik ve dayanışma duygularını geliştirmesi, ülkemize ve bölgemize huzur ve barış getirmesi umuduyla saygılarımızı sunuyoruz.”
DOLAR
Alış: 44.93
Satış: 45.11
EURO
Alış: 52.53
Satış: 52.74
GBP
Alış: 60.55
Satış: 61.00
KURBAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
Vali Hacıbektaşoğlu madencilerin bayramını kutladı
-
Zonguldak’ta 1 Mayıs kutlama programı açıklandı
-
DEMOKRASİ PLATFORMU VE GMİS’TEN EYLEMDEKİ MADENCİLERE DESTEK AÇIKLAMASI;
-
BAŞKAN POSBIYIK, DAİRE MÜDÜRLERİNDEN BRİFİNG ALDI
-
30 Genç Yazar Adayı KEALMED ile Edebiyatla Buluştu
-
VALİ OSMAN HACIBEKTAŞOĞLU’NUN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
-
BASIN BÜLTENİ KONU: 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Nedeniyle Trafiğe Kapatılacak Yollar
-
Dünya Anestezi Kongresi’nde BEUN’u Gururlandıran Temsil
-
Vekil Bozkurt Açıkladı
-
AK Parti Zon.Milletvekili Bozkurt’tan Eğitime Bir Okul Daha Müjdesi
-
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun!
-
KDZ. EREĞLİ’NİN YÖRESEL ÜRÜNLERİ, ANTALYA’DA SERGİLENDİ