Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu Üyeleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan’ı ziyaret etti. GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Yener Arslanbuğa, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan ile görüştü. Görüşmede, TTK ve MTA’nın mevcut durumu ve işçi açıkları konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, TTK ve MTA’da son emekliliklerle birlikte zaten var olan işçi açıklarının daha da arttığını, üretim ile iş sağlığı ve güvenliği açısından biran önce işçi alınması gerektiğini ifade etti. Bakan Tancan, TTK ve MTA’nın önemli kurumlar olduğunu ifade ederek bakanlık olarak kurumların çalışma ve verimliliğini arttırmak üzere çalışmaları olduğunu vurguladı.
DOLAR
Alış: 46.05
Satış: 46.23
EURO
Alış: 53.30
Satış: 53.51
GBP
Alış: 61.65
Satış: 62.10
GMİS YÖNETİM KURULUNDAN BAKAN YARDIMCISI TANCAN’A ZİYARET
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
GENEL BAŞKAN YEŞİL, SEÇİM BÖLGESİ OLAN GELİK’TE KONUŞTU
-
GMİS’TE GENEL KURUL SÜRECİ BAŞLADI
-
ZONGULDAK İL JANDARMA KOMUTANLIĞINDAN;
-
Jandarmadan Kan Bağışı
-
AHLAT’TA TARİH VE SANAT BULUŞUYOR: “SONSUZ GÜZEL” FİLMİNİN ÇEKİMLERİ BAŞLADI!
-
KDZ. EREĞLİ’DE ÇEVRE HAFTASI COŞKUSU: 4. GELENEKSEL ÇEVRE ŞENLİĞİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
-
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık Sosyal Medya Paylaşımı:
-
KDZ. EREĞLİ HALK KÜTÜPHANESİ YAPIM SÜRECİ BAŞLIYOR
-
Müftülük Kermesine Hayırseverler Koştu
-
KÖY OKULLARI SOSYAL SORUMLULUK AĞI PROJESİ ÜVEYİKLİ’DE DEVAM ETTİ
-
Hayat Boyu Öğrenme Haftası Sergisi Yoğun Katılımla Açıldı
-
“Maarifin Sesi, Geleceğin Nefesi” 20 Okuldan 490 Öğrenciyle Kdz. Ereğli’de Yankılandı
