2020 yılında Ata Tohumu üretimine başlayan ve halka bu yıl 350 bin ücretsiz Ata Tohumu dağıtan Kdz. Ereğli Belediyesi, İzmir Seferihisar Belediyesi’nin düzenlediği 13. Yerel Tohum Takas Şenliği’ne katılarak Ata Tohumu Projesi’ni ve kenti tanıttı, tohum paylaştı. İzmir Seferihisar halkı Kdz. Ereğli Belediyesi tohum standına yoğun ilgi gösterdi.
Sağlıklı tarımı desteklemek için 2020 yılında Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın talimatıyla Ata Tohumu üretimine başlayan Kdz. Ereğli Belediyesi, tanıtım faaliyetlerini de sürdürüyor.
Delihakkı’daki tesislerinde kurduğu seralarda 14 çeşit Ata Tohumu fidesi üretimine ulaşan ve halka bu yıl 350 bin fide dağıtan Kdz. Ereğli Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi ekibi, İzmir Seferihisar Belediyesi’nin düzenlediği 13. Yerel Tohum Takas Şenliği’ne katıldı.
Temizlik İşleri Müdürü Koray Sivrikaya, Park Bahçeler Birimi Ziraat Mühendisi Sertaç Yılmaz ve müdürlük personeli, ürettikleri ata tohumlarını yöre halkına dağıttı, sergiledi, paylaştı, proje hakkında ziyaretçileri bilgilendirdi. Diğer belediye ve derneklerle tohum takası yapıldı. Ayrıca kentin tarihi ve kültürel yapısıyla ilgili hazırlanan broşür ve kitapçıklar dağıtıldı.
İzmir Seferihisar halkı Kdz. Ereğli Belediyesi tohum standına yoğun ilgi gösterdi. Şenliğe katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, CHP Parti Meclisi Üyesi Baran Seyhan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin Kdz. Ereğli standını ziyaret ederek Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a ve ilgili ekibe teşekkür etti.

DOLAR
Alış: 47.84
Satış: 48.03
EURO
Alış: 55.97
Satış: 56.20
GBP
Alış: 65.21
Satış: 65.69
KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ’NİN ATA TOHUMLARI İZMİR’DE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
BİRLİKTE DAHA GÜZEL: ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER VE AİLELERİ İÇİN ANLAMLI ETKİNLİK
-
YAZ ETKİNLİKLERİ ORKESTRA NÜANS KONSERİYLE DEVAM EDİYOR
-
BAŞKAN POSBIYIK; “KDZ.EREĞLİ’NİN HER NOKTASINDA ÇALIŞMALAR SÜRATLE DEVAM EDİYOR”
-
KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ’NDEN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ
-
Fenerbahçeli Futbolcu Orhan Şam’dan Başkan Keleş’e Ziyaret
-
Zonguldak Valisi Hacıbektaşoğlu Rektör Prof. Dr. Ulusoy’u Makamında Kabul Etti
-
BARÜ Rektörü Prof. Dr. Akkaya’dan Rektör Prof. Dr. Ulusoy’a Hayırlı Olsun Ziyareti
-
Erdemir, yılın ilk yarısında güçlü performans sergiledi
-
KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI REHABİLİTASYON VE BAKIM MERKEZİ 12,5 DÖNÜMLÜK ALANA ULAŞACAK
-
İMEAK Deniz Ticaret Odası Temsilcilerinden Kdz. Ereğli TSO’ya Ziyaret
-
Erdemir, yılın ilk yarısında güçlü performans sergiledi
-
İstifa Eden CHP İlçe yönetiminden Açıklama