Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Yener Arslanbuğa, Enerji ve Tabii Kaybaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğü’nde bir araya geldi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, beraberinde Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan ve Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürü Zafer Benli ile birlikte TTK Amasra Müessese Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Bakan Bayraktar’ı, Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Ak Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, TTK Genel Müdürü Muharrem Kiraz, genel müdür yardımcıları, GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Yener Arslanbuğa, Amasra Şube Başkanı Ümit Çınar ve şube yöneticileri, kurum ve daire müdürleri ile maden işçileri karşıladı. Maden işçileri, Bakan Bayraktar’a madenci heykeli ile çiçek takdim etti.
GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, TTK’ya bağlı müesseselerde yer alan sorunlara yapıcı ve çözüm odaklı yaklaşımları nedeniyle Bakan Bayraktar’a teşekkür etti. Bakan Bayraktar, TTK’nın önemli bir kurum olduğunu ifade etti. Bakan Bayraktar, daha sonra Amasra Müessesesi ile ilgili brifing aldı.
Ardından kuyubaşı önünde bulunan 41 şehit madencimizin isimlerinin yazılı olduğu şehitliği ziyaret eden Bakan Bayraktar, tüm maden şehitlerine Allah’tan rahmet diledi.
DOLAR
Alış: 39.45
Satış: 39.61
EURO
Alış: 45.26
Satış: 45.44
GBP
Alış: 52.86
Satış: 53.25
GMİS YÖNETİMİ, BAKAN BAYRAKTAR İLE BİR ARAYA GELDİ
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
GMİS, EMEĞE VE GELECEĞE SAHİP ÇIKMAK İÇİN ANKARA’DA
-
GENİŞLETİLMİŞ BAŞKANLAR KURULU TEK GÜNDEMLE TOPLANDI;
-
KDZ. EREĞLİ’NİN KURTULUŞUNUN 105. YILI TÖRENLE KUTLANDI
-
Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın Karadeniz Ereğli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yılı kutlama mesajı;
-
Erdemir’den Kutlama Mesajı
-
KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR’UN GELECEĞİ MASAYA YATIRILDI
-
KDZ. EREĞLİ BELEDİYE PLAJLARI’NDA 3. KEZ MAVİ BAYRAK DALGALANIYOR
-
BELEDİYE SEVGİ PLAJI TAMAMEN ÜCRETSİZDİR
-
KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ’NDE BAYRAMLAŞMAYA YOĞUN İLGİ
-
Diş Hekimi Osman Yavuz Ereğli Halkının Kurban Bayramını Kutladı
-
İş İnsanı Meclis Üyesi Nurullah Özdemir’den Bayram Mesajı
-
Kdz Ereğli Burger King Ereğli Halkının Kurban Bayramını Kutladı