Ana Sayfa Genel 9 Nisan 2025 240 Görüntüleme

Ereğli.Alaplı.Kandilli Vahide Hoca İçin Kitlendi

Karadenizz Ereğli Kandilli beldesi eşrafından Cumhuriyet öğretmeni doğa insanı izci lideri Türkiyenin tek master şefi olan Vahide Kalyoncu hocanın cenazesi Alaplı.Ereğli ve Kandilliye sığmadı.

Toplum arasında çok sevilen ve sayılan Vahide Hocamızı siyasi partiler .Zonguldak valisi Ereğli kaymakamı milletvekili Bozkurt belediye başkanları ve sevenleri Vahide Hocanın cenaze töreninde buluştular.Türkiyenin bir çok ilinden gelen izci liderleride Vahide Kalyoncu hocaya son görevlerini yerine getirerek onu ebedi istirahatgahına yolcu ettiler.

Gazetemiz Ereğli postası olarak yakınımız olan hocamıza Allahtan rahmet kederli ailesinede başsağlığı dileriz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil