Ana Sayfa Genel 30 Ocak 2025 381 Görüntüleme

ARSLANBUĞA, MADEN MAKİNALARI FABRİKASI’NDA İŞÇİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Sekreteri Yener Arslanbuğa, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Maden Makinaları Fabrikası’nda işçilerle bir araya gelerek toplu iş sözleşmesi öncesi görüş ve önerileri ile taleplerini dinledi.
TTK’ya bağlı Maden Makinaları Fabrikası’nda çalışan işçilerle bir araya gelen GMİS Genel Sekreteri Yener Arslanbuğa’ya, GMİS Merkez Servisleri Şube Başkanı Aysel Yaman Kocabaş, Şube Sekreteri Cengiz Saraç, Şube Mali Sekreteri Serkant Bayrak, Şube Teşkilat Sekreteri Serkan Keskin eşlik etti. Arslanbuğa, toplu iş sözleşmesi öncesi işçilerin talep ve önerilerini dinleyerek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. İşçilerin sorunlarını dinleyen Arslanbuğa, emekli olan işçiler hakkında bilgiler aldı.
Arslanbuğa ve şube yöneticileri ardından Maden Makinaları Fabrikaları İşletme Müdürü Nihat Günal’ı ziyaret etti.


Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<divHazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil