Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Sekreteri Yener Arslanbuğa, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Maden Makinaları Fabrikası’nda işçilerle bir araya gelerek toplu iş sözleşmesi öncesi görüş ve önerileri ile taleplerini dinledi.
TTK’ya bağlı Maden Makinaları Fabrikası’nda çalışan işçilerle bir araya gelen GMİS Genel Sekreteri Yener Arslanbuğa’ya, GMİS Merkez Servisleri Şube Başkanı Aysel Yaman Kocabaş, Şube Sekreteri Cengiz Saraç, Şube Mali Sekreteri Serkant Bayrak, Şube Teşkilat Sekreteri Serkan Keskin eşlik etti. Arslanbuğa, toplu iş sözleşmesi öncesi işçilerin talep ve önerilerini dinleyerek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. İşçilerin sorunlarını dinleyen Arslanbuğa, emekli olan işçiler hakkında bilgiler aldı.
Arslanbuğa ve şube yöneticileri ardından Maden Makinaları Fabrikaları İşletme Müdürü Nihat Günal’ı ziyaret etti.
DOLAR
Alış: 41.20
Satış: 41.36
EURO
Alış: 48.62
Satış: 48.82
GBP
Alış: 56.07
Satış: 56.48
ARSLANBUĞA, MADEN MAKİNALARI FABRİKASI’NDA İŞÇİLERLE BİR ARAYA GELDİ
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
Samsun’lu Kılıçlar 1 Balıkçı Trolü Ereğli’de
-
Asrın Düğünü Kdz Ereğli Mavi Düğün Salonunda Gerçekleşti
-
Kdz. Ereğli Belediyesi Sevgi ve Barış Plajları Sezonu Kapatıyor
-
KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ, ALT YAPI ÇALIŞMALARINI KESİNTİSİZ SÜRDÜRÜYOR
-
Karadeniz Ereğli’nin Efsane Balıkçı Ailesi
-
Kdzz Ereğli’de Hamsi Bolluğu
-
Meslektaşımız Sina Çiladır Ceza Evine Girdi
-
Mavi Listenin Lider Adayı Noyan Keskin Adaylığını Açıkladı
-
Cumhuriyet Halk Partisi’nin 102. Kuruluş Yıldönümü Ereğli’de Kutlandı
-
Asım Bozkurt CHP İlçe başkanlığı Adaylığını Büyük Bir Kalabalık Partili ile Açıkladı
-
CHP’nin 102 ci Kuruluşu Anıtparkta Bugün Saat 11 de Törenlerle kutlanacak
-
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TSO) ziyaret etti.