Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim kurulu toplantısı, Ankara’daki genel merkezde yapıldı. 2025 yılının ilk yönetim kurulu toplantısına Genel Başkan Yılmaz Karaca’nın yanı sıra Başkan Vekili Cafer Esendemir, Başkan Yardımcıları Levent Altun, Rüstem Kaya Tepe, Mehmet Aydın, Mali Sayman Derya Akbıyık, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Avni Gelendost, Süleyman Akbulut, Sermet Çuhadar, İsmail Aydın, Ali Cem Çon, Ercihan Çakmak katıldı.
Toplantının ardından bir açıklama yapan Genel Başkan Yılmaz Karaca, “TGF olarak 2025 yılının hedeflerini ve çalışma programını masaya yatırdık. Yeni dönemde çok daha fazla çalışacağız. Gazeteciler, başta ülkemizin içinde olduğu ekonomik zorluklar olmak üzere birçok konuda büyük sıkıntılar yaşıyor. 2025 yılında gazetecilerin önündeki sorunların çözüldüğü ve daha özgür bir şekilde görevlerini yapmalarının sağlandığı bir yıl olmasını diliyoruz. Anadolu basınının sesi ve soluğu olmaya 2025 yılında da devam edeceğiz” diye konuştu.
DOLAR
Alış: 38.02
Satış: 38.17
EURO
Alış: 43.21
Satış: 43.38
GBP
Alış: 50.38
Satış: 50.75
TGF YÖNETİMİ ANKARA’DA TOPLANDI
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
GMİS’den üyelere yönelik indirim anlaşması
-
ARSLANBUĞA, ‘EKONOMİ ZİRVESİ’ PROGRAMINA KATILDI
-
Devrek Belediyesi Hummalı Bir Çalışma Başlattı.
-
MUTLU’DAN ALAPLI KAYMAKAMI İLE İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET
-
23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI BELLİ OLDU
-
Zafer Partisi Kdz Ereğli’de Basın Açıklaması Yaptı
-
KDZ Ereğli DTO Zonguldak Ekonomi Zirvesine Katıldı.
-
Zeynep Göksel BOUTİQUE Muhteşem Bir Şekilde Açıldı
-
Merhum CHP Meclis Üyesi Hüseyin Çakır AKM’de Anıldı
-
Dünyaca Ünlü COSTA RICA Kahvesi Çok Yakında Açılıyor
-
Erdemir Basını Müdürlüğü 7 Gazetecinin Aboneliğini İptal Etti?
-
Ereğli.Alaplı.Kandilli Vahide Hoca İçin Kitlendi