Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil ve Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’na ziyarette bulundu.
GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, beraberinde Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu ile birlikte Vali Osman Hacıbektaşoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette maden işçilerinin sorunları ve çalışmalarına yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.
DOLAR
Alış: 35.57
Satış: 35.71
EURO
Alış: 37.28
Satış: 37.43
GBP
Alış: 44.07
Satış: 44.40
VALİ HACIBEKTAŞOĞLU’NA ZİYARET
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
EGD’den GAZETECİ YAZAR UĞUR MUMCU’YU ANMA MESAJI
-
TGF YÖNETİMİ ANKARA’DA TOPLANDI
-
KDZ. EREĞLİ BELEDİYE PERSONELİNE YAZIŞMA- PROTOKOL VE DİKSİYON EĞİTİMİ
-
Uğur Mumcu Ereğli’de Anıldı
-
Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Büro Amiri Başkomiser Hüseyin Doğan, Yönetim Kurulu Başkanımız Oğuz Ünlüer’i makamında ziyaret etti.
-
Vekalet, Meclis Üyesi Kadir Tekin’de
-
KDZ. EREĞLİ SAMSUN’DAN 3 PUANLA DÖNÜYÖR : 3 -4
-
DEMİRÖREN, ‘MAVİ VATAN’ ZOOM TOPLANTISINA KATILDI
-
Başkan Keleş, CHP Ekonomi toplantısına katıldı
-
TGF : “16 OCAK BASIN ONUR GÜNÜ KUTLU OLSUN”
-
SMA TIP1 HASTASI ELİZ’E UMUT OL!
-
OYUNCAK MÜZESİ, YARIYIL TATİLİNDE ÇOCUKLAR İÇİN ETKİNLİK DÜZENLEYECEK