Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyeleri, Aralık ayı meclis toplantısında oturum ücretlerini Bal Ligi 5. Grupta şampiyonluğa oynayan lider Kdz. Ereğli Belediyespor’a bağışladılar. Başkan Halil Posbıyık, destekleri için belediye meclis üyelerine teşekkür etti.
Kdz. Ereğli Belediye Meclisi Aralık ayı ilk oturumu AKM Nikah Salonu’nda Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın başkanlığında yapıldı.
CHP Grup Sözcüsü Yaşare Aydın, CHP Grubu, AK Parti Grubu ve İyi Parti’li meclis üyelerinin Aralık ayı oturum ücretlerini Bal Ligi 5. Grupta şampiyonluğa oynayan lider Kdz. Ereğli Belediyespor’a bağışladıklarını açıkladı.
Meclis üyelerine destekleri için teşekkür eden Başkan Posbıyık, şunları söyledi:
“Bu sene futbol takımı iyi gidiyor inşallah. Ereğli’de Belediyespor konuşuluyor. Her yeri sarmış vaziyette. Kadınlar ev ev, kapı kapı dolaşıp forma satıyorlar. Gençler forma satıyorlar. Büyük bir destek alıyor, Ereğli birleşmiş ve kenetlenmiş vaziyette. Bu hafta Ankara’da Keçiören Bağlumspor’la oynayacağız. Önemli bir maç. İnşallah hayırlısı olur, iyi neticelerle dönerler. Ben 30 senedir bu sıkıntıyı çekiyorum. BAL Liginde Futbol Takımı yönetmek kadar zor bir şey yok. En önemli şey maddiyat. Futbolcuların paraları çok önemli. Maddi destek çok önemli. O bakımdan bütün vatandaşlarımızı maddi yönden desteğe çağırıyorum. Eğer birlik beraberlik içerisinde olursak ufak tefek yardımlarla atkı, bere, forma alarak bu yardımları yapabiliriz. Çünkü inanılmaz bir şekilde para harcaması oluyor. Sağolsun çağrıda bulunuyoruz iş insanlarına yardımlar geliyor. O bakımdan müteşekkirim. Meclis üyelerimizin de bu destekleri için teşekkür ediyorum.”
DOLAR
Alış: 42.60
Satış: 42.77
EURO
Alış: 50.08
Satış: 50.28
GBP
Alış: 56.98
Satış: 57.41
MECLİS ÜYELERİNDEN KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR’A DESTEK
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
KENT MÜZESİ ARALIK AYI ETKİNLİK TAKVİMİ
-
BEUN’da Moğolistan’daki Türk Kültür Varlıkları Konuşuldu
-
NİHAT ÖZDEMİR İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ
-
Yatırım ve Finansta Türkiye Yüzyılı Zirvesi İstanbul Finans Merkezi’nde Gerçekleşti
-
Türk Mühendislerinden Tarıma Yeni Nesil Drone Çözümü
-
Prof. Dr. Basri Erdem Uluslararası Baskı Koleksiyonu Sergisi açıldı.
-
BOZHANE LİMANI’NDA DENİZ KİRLİLİĞİ TATBİKATI YAPILDI
-
Civan Kardeşler Balıkçısı Balıkhanede Marka Oldu
-
KDZ. EREĞLİ’DE HALK OTOBÜSLERİ DENETLENDİ
-
Kdz. Ereğli’de Sanat Dolu Bir Akşam!
-
Kaymakamımız Fatih Yılmaz, dan Köy Ziyaretleri
-
CHP İlçe Başkanı Zerrin Yılmaz Erdoğan’dan TSO’ya Ziyaret