Ana Sayfa Genel 30 Ağustos 2024 41 Görüntüleme

SAHİLDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kdz. Ereğli’de 19 Kasım 2023 yaşadığımız büyük felaketin ardından yeniden inşaa edilen ve büyük bir oranda yapılan sahil bandında yürüyüş yollarında renkli baskı beton çalışması yapılıyor.

 

Büyük zarara uğrayan Kdz. Ereğli sahil şeridinde hasar tespitinin ardından geçen süreçte çok önemli mesafe kat edilirken, Kdz. Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sahil bandında renkli baskı beton çalışması devam ediyor. Sahilin eskisinden de güzel ve bakımlı olması için çalışmalarımız sürecek.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/dl6sQKBDHTo?si=syFczoB_hRVSYNW3″ title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” referrerpolicy=”strict-origin-when-cross-origin” allowfullscreen></iframe>

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil