Ana Sayfa Genel 14 Eylül 2026 14 Görüntüleme

Yaz Sezonunun Ardından Plajlar Kapanıyor!

Yaz boyunca büyük ilgi gören Kdz. Ereğli Belediyesi’nin mavi bayraklı Sevgi ve Barış Plajları yaz sezonunun sona ermesi nedeniyle 13 Eylül Pazar günü saat 19.00’dan itibaren kapanıyor. Dostluk Mesire ve Piknik Alanı’nda hizmetler devam edecek.

Kdz. Ereğli Belediyesi Sevgi ve Barış Plajları, sezon boyunca gördüğü yoğun ilgilin ardından 13 Eylül 2026 Pazar saat 19.00’dan itibaren hizmete kapanıyor.

Aqua Park ve yüzme havuzunun yanı sıra almış olduğu “Mavi Bayrak” ödülü ile sahip olduğu hizmet kalitesini bir üst seviyeye taşıyan Sevgi ve Barış Plajları yaz aylarında, diğer illerden gelen ziyaretçileriyle Batı Karadeniz bölgesinin en çok ilgi gören plajları oldu.

Plajlar, 13 Eylül Pazar günü saat 19.00’dan itibaren kapanırken, belediyenin Dostluk Mesire Alanı açık kalmaya devam edecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil