Ana Sayfa Genel 2 Ağustos 2026 111 Görüntüleme

İş İnsanı Sezai Kalyoncu’nun Acı Günü

Karadeniz Ereğli’de İş insanı Sezai Kalyoncu’nun Biricik Esi Asel Kalyoncu’nun Biricik Annesi Özcan.Ayhan ve Yavuz Kalyoncunun Yengeleri İzmirde İş insanı olan Aydın .Mehmet Kanık Beyierin  Kız kardeşi.Gazeteci İsmet ve Emin Keskin’nin yengeleri.Mehtap Kalyoncu Hanımefendi Hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Merhumenin cenazesi evinin önünden helallik alınarak Hatip camiinde kılınan öğle namazından sonra Belen mezarlığında bulunan aile kabristanına defnedildi.

Cenazeye İzmit.İzmir de bulunan Kalyoncu aileleri ve Ereğli’li iş insanları Cem Karadeniz.Fatih Çakır Düzce’den gelen Zekeriya Korkmaz.Süreyya bey AK Parti milletvekili Saffet Bozkurt.ve siyasiler katıldılar.Belediye başkanı Halil Posbıyık rahatsızlığından dolayı katılamayarak başsağlığı çelenki yolladı.

Gazetemizinde yengeleri olan canımız Mehtap yengemizin cennet mekanı olsun diyerek Tüm Kalyoncu.Kanık ve Keskin ailelerinin başı sağolsun.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil