Ana Sayfa Genel 25 Temmuz 2026 64 Görüntüleme

KDZ Ereğli TSO Başkanı Arslan KELEŞ Basın Bayramını Kutladı

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

 

Toplumun doğru, tarafsız ve güvenilir bilgiye ulaşması adına büyük bir özveriyle görev yapan, demokrasimizin ve ifade özgürlüğünün en önemli teminatlarından olan tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

 

Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına meslek ilkelerine bağlı kalarak görevlerini sürdüren gazetecilerimize çalışmalarında başarılar diliyor; görevleri başında hayatını kaybeden tüm basın emekçilerini saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.

 

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlu olsun.

 

Arslan KELEŞ

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil