Ana Sayfa Genel 12 Ağustos 2024 40 Görüntüleme

TSO Başkanı Keleş’ten KGF Başkanı Özegen’e ziyaret

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Arslan Keleş ve TSO Yönetim Kurulu üyesi Cem Gül, Kredi Garanti Fonu (KGF) Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Özegen’i ziyaret etti.Ziyarette, güncel ekonomik konular ve işbirliği olanakları ele alındı.

 

Keleş ve Özegen, karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, iş dünyasının mevcut durumu ve geleceği hakkında değerlendirmelerde bulundular.

 

Ziyarette ayrıca, sektörler arası işbirliği ve iş imkanlarının artırılması için yapılacak adımlar ele alındı.

 

TSO Başkanı Arslan Keleş, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, KGF’nin önemli bir destek mekanizması olduğunu ve iş dünyasının ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmaya devam ettiğini belirtti.

 

Özegen ise, iş dünyasının güncel ekonomik konularına ilişkin daha fazla diyalog ve işbirliği gerekliliğine vurgu yaparak, TSO’nun ve benzeri kuruluşların ekonomik kalkınmaya katkı sağlamasının önemine değindi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil