Ana Sayfa Genel 5 Ağustos 2024 66 Görüntüleme

ERİDAK, MALATYA’DA ZONGULDAK’I TEMSİL ETTİ

Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli ve Gönüllü İtfaiyecilerden oluşan ERİDAK, Malatya’da düzenlenen 7 ülke ve 32 ilin temsilcisinin katıldığı Doğu, Güneydoğu ve Karadeniz Bölgesi Sivil Toplum Buluşması’nda Zonguldak’ı temsil etti.

Kdz Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli ve yetiştirdikleri gönüllü itfaiyecilerden oluşarak kurulan ERİDAK (Ereğli İtfaiyecileri Doğa Sporları Arama ve Kurtarma Derneği)  Gençlik ve Eğitim Derneği tarafından Malatya’da düzenlenen 7 ülke ve 32 ilin temsilcisinin katıldığı  Doğu, Güneydoğu ve Karadeniz Bölgesi Sivil Toplum Buluşması’nda Zonguldak’ı temsil etti.

ERİDAK’ı temsilen Eridak Başkanı, İtfaiye Amiri Burak Demirören ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çınar Malatya Valiliği, Malatya Ticaret Borsası ve İnönü Üniversitesi Rektörlüğü ziyaretlerinin ardından Malatya Park AVM’de kurulan stantlarda kentimizi ve faaliyetlerini tanıttılar.

Eridak standını ziyaret eden İçişleri Bakan Müşaviri Hatice Atan ve Vali Yardımcısı Talat Tabur dernek hakkında bilgi alarak, ERİDAK ekibini Türkiye’de meydana gelen büyük afetlere katılımından dolayı tebrik ve teşekkür ettiler.

Eridak Başkanı Burak Demirören, program hakkında şu bilgileri verdi: “Zonguldak ilimizi Malatya’da temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelerek tanışması, kaynaşması çok önemliydi. Afetlerde sivil toplum kuruluşlarının önemini bir kez daha görmüş olduk. Sayın Bakan Müşavirimize aklımdaki birkaç projeden bahsettim. Kendisi çok memnun oldu ve derhal hayata geçirmemi, kendisinin de bu projeye referans olacağını söylemesi bizi çok onurlandırdı. Sağ olsun kendisi şahsi numarasını bana verdi ve projede takıldığım yerde iletişime geçmemizi istedi. Gaziantepli olan Vali Yardımcımız da Gaziantep Islahiye’deki çalışmalarımızdan dolayı bizi ayrıca tebrik etti ve destek olan Başkanımız Sayın Halil Posbıyık’a ve tüm ekibimize selamlarını iletti. Bende İçişleri Bakanlığının desteklediği bu proje için Gençlik ve Eğitim Derneği Başkanı Sayın Ahmet Bayduz’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimi sunarım.’

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil