Ana Sayfa Genel 23 Temmuz 2024 53 Görüntüleme

Kdz Ereğli Belediyesinden Basın Bildirisi

BASIN BİLDİRİSİ

 

Milletvekilimiz Sayın Saffet Bozkurt’un verdiği sözlü destek üzerine, Kdz.Ereğli Kaymakamımız Sayın Mehmet Yapıcı eşliğinde Kadın Futbol Takımımızın 2024-25 sezonunda süper lige katılımı ile ilgili resmi müracaatı yapılmış ve katılım bedeli olan 70.000 tl Türkiye Futbol Federasyonu’na yatırılmıştır.

Ancak devam eden sponsorluk arayışlarında bugün itibari ile maalesef hiçbir sonuca ulaşılamamıştır.Dolayısıyla ligin başlamasına 1 ay kala yabancı oyuncu transferleri, bakanlık vizeleri, spor malzemeleri ve hazırlık kamplarının bugün itibari ile başlaması gerekiyordu.

Ancak sponsorluk konusunda gelinen noktada hiçbir şekilde destek sağlanamadığı için kadın futbolunun sürdürülebilirliği kalmadığı konusunda Kdz.Ereğli Halkı ve Spor Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

 

Kdz.Ereğli Belediyespor

Basın Bürosu
 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil