Ana Sayfa Genel 24 Ekim 2025 124 Görüntüleme

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ, GLÜTENSİZ GIDA DESTEĞİNDE BULUNUYOR

Kdz. Ereğli Belediyesi, ömür boyu diyet zorunluluğu olan Çölyak hastalarına yardımcı olmak amacıyla “Glütensiz Gıda Paketi” desteğinde bulunuyor.

Kdz.Ereğli Belediyesi, belediye sınırları içerisinde yaşayan ve özel durumları nedeniyle ömür boyu diyet zorunluluğu olan Çölyak hastalarına yardımcı olmak amacıyla, glütensiz gıda ürünlerinden oluşturulan özel gıda paketi desteğine devam ediyor.

Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürü İsmail Başel, Başkan Halil Posbıyık’ın talimatıyla 2024 yılında başladıkları bu örnek sosyal projeyi bu yılda devam ettirdiklerini belirterek; “Belediye Başkanımız Halil Posbıyık’ın da çok fazla önem verdiği Glütensiz Gıda Desteği ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Her geçen gün çok daha fazla kişiye ulaşmaya başladık. Bu yıl Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde yaptığımız destekle birlikte üçüncü kez ailelerimize destek olmaya çalışıyoruz. Ömür boyu özel bir diyet programına sahip olan ve gıda desteğinden faydalanmak isteyen Çölyak hastalarımız yada aileleri Şehit Vefa Karakurdu Stadı yanında bulunan Cumhuriyet Halk Evlerimize 10.00-16.00 saatleri arasında müracaat ederek, Glütensiz Gıda Paketi desteğinden faydalanabilirler” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil