Ana Sayfa Genel 18 Ağustos 2025 557 Görüntüleme

Neriman Posbıyık’tan Kamuoyuna Açıklama

KAMUOYUNA DUYURU

Ülkemizin yarınları için milletimizin bu zor ve sıkıntılı süreçlerden kurtulması adına umudu haline gelen Cumhuriyet Halk Parti’mizin büyük olağan kongresi öncesi, Genel Merkez’imizin açıkladığı takvime göre İl ve İlçe kongre süreci üyelerimizin yoğun ilgisiyle devam etmektedir.
Kdz. Ereğli’de de bu sürece demokratik olgunluk içerisinde katkı sunan tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.

Yanlış anlaşılmalara sebebiyet verecek bir durumu düzeltmek istiyorum.

Bugün sosyal medya hesabımda, 2019 yılı ilçe başkanlığı sürecinde paylaşılan bir yazılı görsel teknik bir hata nedeniyle yeniden paylaşılmıştır.

Söz konusu paylaşımda yer alan “ilçe başkanı adayı olduğum” ifadesi, tamamen geçmiş döneme ait olup günümüzle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

Partimizin bir üyesi olarak, ayrıştırmadan, bütünleştirerek sürece katkı sunuyorum. İlçe başkanlığı adaylığı düşüncem olmadığı gibi üyelerimizin ve delegelerimizin oylarıyla seçilecek yeni ilçe örgütüyle, partimizin oyunu daha yukarılara taşımak için var gücümle çalışacağım.

Kamuoyunun yanlış bilgilendirilmemesi adına bu düzeltmeyi yapma gereği duydum.

Saygılarımla.

Neriman POSBIYIK

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Ereğli belediyesinden Duyuru

Ereğli belediyesinden Duyuru

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil