Ana Sayfa Genel 8 Mayıs 2025 101 Görüntüleme

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ, 350 BİN ATA TOHUMU FİDESİ DAĞITACAK

Kdz. Ereğli Belediyesi, 350 bin ata tohumu fidesini halkla buluşturuyor. 9 Mayıs 2025 Cuma günü saat 14.00’de Atatürk Anıtı önünde vatandaşlara ücretsiz domates, biber, patlıcan ve salatalık fidesi dağıtılacak.
Sağlıklı tarımı desteklemek için 2020 yılında ata tohumu üretimine başlayan, ardından 2024 yılında tesislerinde Tohum Bankasını kuran Kdz. Ereğli Belediyesi, bu yıl seralarında ürettiği 350 bin ata tohumu fidesini halka ücretsiz olarak dağıtacak.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, domates, biber, patlıcan ve salatalık fidelerinin dağıtımını 9 Mayıs 2025 Cuma günü saat 14.00’de Atatürk Anıtı önünde yapacaklarını belirterek, tüm vatandaşları davet etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil