Ana Sayfa Genel 15 Ağustos 2024 71 Görüntüleme

BAŞKAN ÖZCAN ULUPINAR ANKARA’DAN BÜYÜK YATIRIMLAR İLE DÖNDÜ

Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Çevre Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’u makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ziyaretinde, başta Belediyemiz hizmet binası, atık su altyapısı, biyolojik atık su arıtma tesisi olmak üzere ilçemizde yapılması planlanan çeşitli projelerimiz hakkında Sayın Bakanımız Murat Kurum’a ayrıntılı bilgiler aktardı.

Bir süre görüşmenin ardından Çevre Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum, Belediyemiz hizmet binası, atık su altyapısı, biyolojik atık su arıtma tesisi, iş makinası ve yol yapımı için ilçemize hibe destek verileceğini bildirdi.

İlçemiz adına atılan, büyük adımların ardından Belediye Başkanımız Özcan Ulupınar, ilgilerinden dolayı Sayın Bakanımız Murat Kurum’a teşekkür ederek dünyaca ünlü Devrek Bastonu’muzu takdim etti.

Belediye Başkanı  Özcan Ulupınar yaptığı açıklamada; ‘İlçemiz için gece gündüz çalışacak, gerekirse aşındırmadık kapı bırakmayacağız. Devrek’imize, Devrek halkına yakışır daha modern, daha konforlu, daha sağlıklı bir şehir için çalışacağız. Bugün de ilçemiz için büyük adımlar attık. Geldiğimiz bu nokta da başta Sayın Bakanımız Murat Kurum olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

Zonguldak heyeti olarak yapılan ziyarette, Zonguldak Milletvekilimiz Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Milletvekilimiz Saffet Bozkurt, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, Belediye Başkan Yardımcımız Ayhan Kazkondu, İlçe ve Belde Belediye Başkanları yer aldı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil