Ana Sayfa Genel 26 Temmuz 2024 54 Görüntüleme

GMİS’TEN YENİ İNDİRİM ANLAŞMASI

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) ile Ankara’da bulunan Extremfiz Sağlıklı Yaşam Merkezi arasında, üyelere yönelik indirim anlaşması imzalandı.

Ankara’da 26 Temmuz 2024 tarihinde GMİS Genel Sekreteri Yener Arslanbuğa ile Extremfiz Sağlıklı Yaşam Merkezi Genel Koordinatörü Büşra Ayhan arasında indirim anlaşması imzalandı. Protokole göre, sendikamız üyeleri Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ve Maden Tetkik Arama (MTA) çalışanlarına ve birinci derece yakınlarına yönelik 1 yıl süreyle çoklu paket seanslarında yüzde 20, tek seanslı hizmetlerde ise yüzde 10 indirim uygulanacak.

Ön muayene ve değerlendirmenin ücretsiz olacağı anlaşma gereği diyetisyen ve plates ücretlerine yüzde 10 oranında indirim uygulanacak.

ACİTY ŞUBE: Macun mahallesi Fatih sultan Mehmet bulvarı üzeri ACity alışveriş merkezi içerisi -1 kat Yenimahalle / Ankara ÇUKURAMBAR ŞUBE: The Paragon Plaza 11. Kat No:55 Çukurambar Çankaya / Ankara

Bilgi ve Randevu için: 0555 899 04 86

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil