Ana Sayfa Genel 22 Temmuz 2024 121 Görüntüleme

Tutkun, Son Haber Fotosunu Çekerek Gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı..

***Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cihat Tutkun son Haber Fotoğrafını Çekerek Hayata Veda Etti.

Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cihat Tutkun, bugün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

 

Düzce’de uzun yıllardır yerel ve ulusal medya kuruluşlarında görev alan Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cihat Tutkun, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti.

 

Tutkun, Bugün Şehitlik Camii’nde öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

Merhum Tutku’nun son yolculuğunda Düzce gazeteciler cemiyeti ikinci başkanı Düzce Medya Grup  imtiyaz sahibi Hakan Çakır ve yönetim kurulu üyeleri Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, Türkiye Gazeteciler Genel Başkan Yardımcısı ve Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Levent Altun, Ereğli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şafak Eren, Halkın Sesi Gazetesi’den Selçuk Koçaklı, Ereğli Postası Gazetesi İmtiyaz sahibi TGF Denetim kurulu üyesi Düzceli İsmet Keskin başta olmak üzere,  Düzce Valisi Selçuk Aslan, Ak Parti ve CHP Düzce Milletvekilleri, Belediye Başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları,Düzcesporlu Teknik heyet ve futbolcular, gazeteciler,  ailesi, yakınları ve sevenleri yanlız bırakmadı.

 

Tutkun’a son yolculuğunda ise tabutuna Türk bayrağı, ve fotoğraf makinası Koyan Düzceli gazeteci İsmet Keskin Merhum kardeşi Cihat Tutkun beyi basın camiasına ilk adınlarını attırmıştı.Düzce böyle bir tarafsız gazeteci Televizyon proğramcısını asla unutmayacaktır.

Gazetemiz Ereğli Postası olarak Düzce Medya Grup ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil