Ana Sayfa Genel 18 Temmuz 2024 46 Görüntüleme

KARADENİZ EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI ARSLAN KELEŞ CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMAN SAADET ORUÇ’U ZİYARET ETTİ.

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ile birlikte Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç ‘u ziyaret etti.

 

Keleş; ” Zonguldak İl ve İlçe Ticaret ve Sanayi Odaları olarak  Bölgemizin ve İlimizin ekonomik kalkınması, istihdamın artırılması,   sektörel çeşitliliğin sağlanması ve Turizm olanaklarının değerlendirilmesi için yaptığımız çalışmalar ve geliştirdiğimiz projeler’e dair bürokratik işlemlerin hızlanabilmesi, güçlü lobiler oluşturarak projelerin bir an evvel hayata geçebilmesi maksadı ile Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ile birlikte, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Değerli Hemşehrimiz Saadet Oruç ‘u Cumhurbaşkanlığı külliyesinde ziyaret ettik. Sayın Saadet Oruç ‘a yapıcı yaklaşımları ve misafirperverlikerinden dolayı teşekkür ederim ” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil