Ana Sayfa Genel 10 Temmuz 2024 102 Görüntüleme

T.C. ZONGULDAK VALİLİĞİ İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Sayı: 139 Tarih:/02024 BASIN BÜLTENİ KONU: Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Suçunu Önlemeye Yönelik Çalışmalar

T.C.

ZONGULDAK VALİLİĞİ

İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Sayı: 139 Tarih:/02024

BASIN BÜLTENİ

KONU: Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Suçunu Önlemeye Yönelik Çalışmalar

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü 03.07.2024 ve 04.07.2024 tarihlerinde İl Merkezi, Kdz. Ereğli, Alaplı ve Çaycuma ilçesini kapsayacak şekilde operasyon gerçekleştirdi.

Narkotik operasyonunda (15) şüpheli yakalandı. Operasyonda ölümcül etkiye sahip (381) gram uyuşturucu madde, (3) adet uyuşturucu kullanma aparatı, (1) adet silah, (7) adet tabanca mermisi ve (890) TL para ele geçirildi. (8) şüpheli Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapılarak serbest bırakıldı.

(7) şüpheli ise Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak suçundan gözaltına alındı. Adli işlemleri akabinde (4) şüpheli Alaplı Cumhuriyet Başsavcılığına, (3) şüpheli ise Çaycuma Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Mahkeme tarafından Y.K, M.K, M.G ve N.B. isimli (4)şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. B.Ö, C.İ ve U.D. isimli (3) şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için uyuşturucu veya uyarıcı madde satan ve kullanan şahıslara yönelik mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil