Ana Sayfa Genel, Politika 21 Haziran 2024 268 Görüntüleme

Neslihan Pamuk Kdz Ereğli CHP Kadın Kolları Başkanı Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Kdz. Ereğli Kadın Kolları Olağan Genel Kurulu parti binasında yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Kdz. Ereğli Kadın Kolları Olağan Genel Kurulu parti binasında yapıldı.Seçime Kadın kolları genel başkan yardımcısı MYK üyesi Cansu Bülbül Hanımefendi katılarak seçime ayrı bir disiplin getirdi.

CHP Kdz. Ereğli Kadın Kolları Olağan Genel Kurulu’nda  oylar kullanıldı. Seçimin kazananı ve Kadın Kolları Başkanı  kırmızı listeyle Neslihan Pamuk oldu.

20 Haziran Perşembe günü(bıgün)  yapılan seçimde önceki dönem Kadın Kolları Başkanı Naile Bingöl ve parti üyesi Neslihan Pamuk başkanlık için yarıştı. Yeşil listede Naile Bingöl 145 oy alırken,  kırmızı listede Neslihan Pamuk 148 oy aldı. Seçimin kazananı ve Kdz. Ereğli kadın Kolları Başkanı Neslihan Pamuk oldu.Karadeniz Ereğli CHP de değişim kadın kollarından başlayarak ilk mesaj verilmiştir.Seçimin galibi CHP olmuştur ve artık gençler sahneye çıkmıştır bu bağlamda yeni başkan  Neslihan Pamuk ve yeni yönetim kuruluna gazetemiz Ereğli Postası olarak tebriklerimizi sunuyoruz.Yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluşmuştur.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil