Ana Sayfa Eğitim, Genel 16 Haziran 2024 97 Görüntüleme

Ereğli Kepez Kampüsünde Mezuniyet Heyecanı

ZBEÜ Karadeniz Ereğli MYO, Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesi ve Denizcilik Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

 

Karadeniz Ereğli Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törene; Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, ilçe protokolü, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal ve Prof. Dr. Servet Karasu, Genel Sekreter Prof. Dr. Zehra Safi Öz, senato üyeleri, akademisyenler, öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı.

 

Tören, öğretim elemanları ve öğrencilerin tören alanına gelmesiyle başladı. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından Ereğli Kepez Kampüsü birincisi, Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü öğrencisi Özge Bulun bir konuşma yaptı. Başarısının mimarı olarak bölüm hocalarını ve ailesini gösteren Bulun, mezuniyet sonrasının heyecanını yaşadığını belirterek kendisi ve okulun ilk gününden son gününe dek bir arada olduğunu aktardığı öğrenci arkadaşlarını anarak güzel ve başarılı günler temenni ettiğini ifade etti.

 

Açılış konuşmasını gerçekleştiren ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, bu yıl bir asrı dolduran tarih ve tecrübesiyle akademik, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda her geçen gün daha çok adından söz ettiren; her yeni çalışma ve faaliyetle gerek ulusal gerekse uluslararası alanda hızlı bir yükseliş ivmesi yakalayan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesine yakışır mezuniyet törenleri gerçekleştirmekten memnuniyet duyduğunu ifade ederek tüm akademisyenlere, idari personele, öğrencilere ve öğrenci ailelerine teşekkürlerini sundu. Öğrencilerin mezuniyet sonrasında da ZBEÜ’yü temsil edeceklerini, onlarla büyük gurur duyduklarını ve her daim onlara destek olabilmek için hazır olduklarını ifade eden Rektör Özölçer, öğrencilere mezuniyet sonrası yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarı dileyerek sözlerini sonlandırdı.

 

Konuşmaların ardından, dereceye giren öğrencilere protokol tarafından başarı belgeleri takdim edilerek fakülte birincilerinin adları mezuniyet kütüğüne çakıldı. Mezuniyet töreni, tüm öğrencilerin mezuniyet yemini etmeleri ve sonrasında kep atma törenini gerçekleştirmeleriyle son buldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Yaz etkinlikleri dolu dolu…

Yaz etkinlikleri dolu dolu…

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil